ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Rubi Delta 02847 Πένσα - Σύστημα Αλφαδιάσματος

Rubi Delta 02847 Πένσα - Σύστημα Αλφαδιάσματος
Rubi Delta 02847 Πένσα - Σύστημα Αλφαδιάσματος
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση
  • Μάρκα: Rubi
  • Κωδικός: 42879
21,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,90€
Καλάθι

Το σύστημα DELTA LEVELING της RUBI έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εργασίες εγκατάστασης κεραμικών πλακιδίων τόσο σε οριζόντιο (δάπεδο) όσο και σε κάθετο (τοίχο) κεραμικό. Η κύρια λειτουργία του συστήματος τριβής DELTA LS από το RUBI είναι να δώσει στη σφήνα DELTA LS την απαιτούμενη πίεση για να επιτρέψει την ευθυγράμμιση του κεραμικού πλακιδίου. Αυτό επιτυγχάνει την ομοιογενή επιπεδότητα που εμφανίζεται.

Το σύστημα DELTA LEVELING έχει σχεδιασμό που επιτρέπει στα επαγγελματικά κεραμικά πλακίδια να λειτουργούν σε μεγάλες περιοχές, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει μεγαλύτερη άνεση χάρη στην εργονομία, την υψηλή αντοχή και την ανθεκτικότητα.

Το σύστημα ισοπέδωσης DELTA LS της RUBI είναι ιδανικό για την εγκατάσταση κεραμικών πλακιδίων μεγάλου μεγέθους (ελάχιστο απαιτούμενο μέγεθος: 30x30 cm) και πάχους 3-12, 6-15 και 11-20 mm. (ανάλογα με το μοντέλο DELTA LS Lane).

Οι λαβίδες επιτρέπουν την προσαρμογή της πίεσης ανάλογα με το πάχος του κεραμικού πλακιδίου, επιτρέποντας στον χρήστη να ασκεί πάντα την απαραίτητη πίεση ανά πάσα στιγμή και έτσι να διευκολύνει τη χρήση του συστήματος για όλους τους χρήστες.

Το σύστημα αποστράγγισης DELTA από το RUBI εμποδίζει την κίνηση εξαρτημάτων όταν τοποθετείται η κόλλα και βελτιώνει την προκύπτουσα επιφάνεια.