ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα.

Εάν δεν επιθυμείτε επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και κατόπιν να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να παραλάβετε το προϊόν από τις εγκαταστάσεις μας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Tηλέφωνο Επικοινωνίας : 2441041665

Ωράριο Καταστήματος :                       

    Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 8.30-15.00 & 5.30-21.00

Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 8.30-15.00


 

2. Για προϊόντα έως 20kg η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία Ταχυμεταφορών (COURIER) στη διεύθυνση που μας υποδείξατε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).Για αγορές εώς 200€, ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:Βάρος Προϊόντων

Χερσαίος Προορισμός

Νησιώτικος Προορισμός

εώς 3 kg

3,50 €

3,50 €

Για κάθε επιπλέον kg

0,75 €

0,75 €


Για αγορές άνω των 200€ και βάρος έως 3kg η αποστολή είναι δωρεάν. 


Αποστολές Για Κύπρο

Με Μεταφορική Εταιρεία κατόπιν συνεννόησης.

 

3. Με Μεταφορική Εταιρία (προτεινόμενος τρόπος για μεγάλο βάρος) ιδιαίτερα για μεγάλες πόλεις.

Για προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 30 κιλών, (ή και μικρότερα), η αποστολή γίνεται κατόπιν συνενoήσεως με μεταφορική εταιρεία.Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής έως Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και εσείς επιβαρύνεστε, τα τυχόν επιπλέον έξοδα αποστολής, από εκεί και μετά. Με αυτό τον τρόπο αποστολής προτιμούμε να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γιατί οι μεταφορικές δεν μας παραδίδουν την αντικαταβολή στην επιχείρηση αλλά πρέπει να την εισπράξουμε από τα γραφεία τους. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το κόστος.